ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το τεχνικό γραφείο μας παρέχει τις παρακάτω ηλεκτρολογικες υπηρεσίες:

  • Ηλεκτρολογικες Εγκαταστασεις
  • Κατασκευη-συντηρηση
  • Πιστοποιητικα ΔΕΗ
  • Μετρηση-βελτιωση γειωσης

Σύνηθες φαινόμενο στους ηλεκτρολογικούς πίνακες είναι η ανεξέλεγκτη προσθήκη κυκλωμάτων ή φορτίων και η ελλειπής ή παντελής έλλειψη συντήρησης.

Ένας πίνακας που δεν ελέγχεται – συντηρείται τακτικά παρουσιάζει υπερθερμάσεις στις συνδέσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί οι καταναλώσεις προκαλούν διαφορές θερμοκρασίας στα μέταλλα τα οποία διαστέλλονται και συστέλλονται. Η μακροχρόνιες διαστολές – συστολές προκαλούν την χαλάρωση των συσφίξεων στις συνδέσεις με αποτέλεσμα να χάνεται σταδιακά η καλή επαφή των αγώγιμων υλικών μεταξύ τους.

Αυτό με την σειρά του προκαλεί μικροσπινθυρισμούς και “καρβούνιασμα” των σημείων επαφής που ανεβάζουν περαιτέρω τοπικά την θερμοκρασία ακόμη και σε επικίνδυνα επίπεδα, με κίνδυνο αστοχίας κυκλωμάτων, συνεχή ενεργοποίηση ή κάψιμο ασφαλειών ή ακόμα και πυρκαγιάς.

Επιπλέον, γηρασμένο ηλεκτρολογικό υλικό που βρίσκεται στο τέλος του κύκλου ζωής του αποτελεί άλλη μια αιτία υπερθερμάνσεων.

Επίσης η συνεχώς αυξανόμενη χρήση ηλεκτρικών συσκευών αυξανει τις ανάγκες κατανάλωσης και οδηγεί σε ανεξέλεγκτη αύξηση του φορτίου σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό του μελετητή.

Η πρόχειρη προσθήκη (χωρίς μελέτη) ασφαλειών (επιμέρους καταναλώσεων) σε τριφασικά συστήματα μπορεί να οδηγήσει σε άνιση κατανομή φορτίου στις φάσεις οδηγώντας σε ηλεκτρολογικά προβλήματα.

Όλα τα παραπάνω αποτελέσματα που χρήζουν διόρθωσης είναι δυνατό να αποτυπωθούν σε μια και μόνο υπέρυθρη φωτογραφία αποφεύγοντας χρονοβόρες και κοστοβόρες μετρήσεις με διάφορα όργανα.

Επικοινωνήστε με το τεχνικό γραφείο μας για να πάρετε μια τιμή!

Κατηγορία Υπηρεσίας: 

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΚΑΖΑΝΗΣ
Μεσολογγίου 12
TK: 14231
Τηλέφωνο: 2102771855

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνήστε μας στο
ΤΗΛ: +30 2102771855
ΚΙΝ: +30 6979493358
FAX: +30 2102771865

Στειλτε μας email από την

 
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.